Paniek op Instagram

Eliane RoestInstagram, Social Media1 Comment

instagram-paniek-notifications

De afgelopen dagen heerste er grote paniek op Instagram. Instagram zou zijn algoritmes hebben aangepast, of deze as we speak aanpassen en nu zouden we nooit meer zelf kunnen bepalen wat we te zien krijgen op Instagram. HELP!

instagram-paniek

Uiteraard is mijn inleiding compleet overdreven. Instagram is een test aan het uitvoeren op een kleine groep mensen. Die verandering gaat geen invloed krijgen op WAT je te zien krijgt, slechts op in welke volgorde je het te zien gaat krijgen. En buiten dat, gaat dit op voor slechts 30% van je feed. Dus je kan alles nog steeds zien en er verdwijnt helemaal niets.

De voorspellingen zijn dat vooral de meest populaire foto’s bovenaan komen te staan. Maar is dit echt zo nadelig? Dat zullen hoogstwaarschijnlijk de meest mooie foto’s zijn.

Hoe en wanneer deze verandering allemaal doorgevoerd gaat worden, is alles behalve duidelijk. Wat wel duidelijk is, dat onderstaande verzoeken tot het aanzetten van notificaties op Instagram in ieder geval geen zin heeft.

paniek_instagram_notficationspaniek_instagram_notfications

Notificaties aanzetten voor iedereen die je volgt is een mission impossible en zorgt er binnen de kortste keren voor dat je compleet gek wordt. Uiteraard aanzetten voor max 5 accounts die je als concurrentie beschouwt, je beste vriendin of welk account dan ook, is natuurlijk een goed idee.

instapram-veranderingen-geen-paniek

Laat deze paniek een goede aanleiding voor jou zijn om er voor te zorgen dat we met zijn allen gaan proberen om nog betere foto’s te plaatsen op Instagram. Dan staan we binnenkort allemaal bovenaan.

 


Volg mij op InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

Meer blogs lezen over Social Media.

Ontvang mijn niet zo maandelijkse nieuwsbrief vol handige social media tips.

Instagramblogger.nl

One Comment on ““Paniek op Instagram”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *