Instagram Expert | Social Media advies | Influencer Marketing | Content creatie

Ik ben Eliane Roest en sinds 2013 werk ik als social media adviseur, Instagram expert en influencer marketing. Dagelijks mag ik merken en bedrijven adviseren over de inzet van influencers en social media.

Social Media advies & content creatie

Wil jij een waardevolle community voor je bedrijf of merk opbouwen via influencer marketing en/of social media of heb je behoefte aan content? Maar heb je niet echt een idee hoe of waar te beginnen? Of kun je wat extra hulp of advies gebruiken? Daar help ik je graag bij!

Influencer Marketing

Mijn netwerk op gebied van influencers en content creators is enorm. Ik ken uit ervaring de sterke en zwakke punten in influencer marketing als geen ander en kan voor iedere doelgroep de ideale match op te zetten.  Ik zie kansen voor bedrijven en ik link graag de juiste influencers aan merken om op die manier het maximale uit een influencer samenwerking te halen.

Hulp nodig op gebied van influencer selectie of verdieping van je kennis van influencer marketing? Ik geef regelmatig presentaties, workshops en masterclasses over social media en influencer marketing.

contact-elianeroest-social media

Merken waar ik freelance of in dienstverband mee heb mogen werken: Kruidvat, Huawei, Samsung,  Verkade, Landal Greenparks, Visit Brabant, Visit Mechelen, Peugeot, Beekse Bergen, Nintendo, Blokker, Pancakes Amsterdam,  A-Film, Vooges Strand, Servicepunt Kunst en Cultuur, Metropolitan Deli, Joline Jolink , Eva The Label, Keecie Bags en Artsen Zonder Grenzen, Demak’Up. Daarnaast heb ik samen gewerkt met verschillende media en PR bureaus.

Instagrambloggers.nl

Benieuwd naar mijn dagelijks leven in Amsterdam? Op mijn online platform Instagram Bloggers blog ik samen met een team aan (Europese) gastbloggers over de verhalen achter onze foto’s op Instagram. We zoeken de mooiste Instagram-proof plekken voor je op en delen onze reisverhalen.

Volg mij via InstagramTwitter | Facebook | 

influencer-marketing-expert-eliane-roest

Eliane Roest | Amsterdam | 06-41967505 | mail@elianeroest.nl

KVK: 59145498 | BTW:151076224BO2

Mijn huisstijl is ontworpen door brandings specialist: OCHER

Mijn website heb ik in samenwerking gemaakt met: Babette Zijlstra