Instagram update: nieuwe filters

Eliane RoestInstagram, Social MediaLeave a Comment

Instagram heeft weer een nieuwe update. Altijd leuk om te zien wat er verandert is. Onlangs kondigde Instagram al aan dat ze wat aan de vele spam accounts gaan doen. Als je een verandering ziet in het aantal volgers wat je hebt, dan heeft dat daar mee te maken.

Ik ben persoonlijk erg benieuwd wat dit met mijn aantal Instagram volgers gaat doen die ik heb gekregen nadat mijn account op de suggested list van Instagram kwam te staan. Maar aan niet actieve volgers heb je niet veel, die zijn we liever kwijt dan rijk.

instagram_volgers_update

Terug naar de update van Instagram. Instagram voegde 5 nieuwe filters toe. En naast die filters ook een handigheidje om die filters te managen. Daarmee kan je jouw favoriete (meest gebruikte) filters naar voren schuiven en de filters die je minder gebruikt verder naar achter. De nieuwe filters komen automatisch vooraan te staan bij de nieuwe update, maar dit is dus eenvoudig aan te passen.

instagram_update_filters

De nieuwe filters heten: Slumber, Crema, Ludwig, Aden en Perpetua. En voortaan kan je een kleine preview zien van een filter zodat je weet hoe je foto er na gebruik van deze filter uit komt te zien.

instagram_filter_slumber instagram_filter_crema instagram_filter_ludwig

instagram_filter_aden instagram_filter_perpetua

Lees hier mijn blog over filter moeheid op Instagram.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *