Instagram – IGA_RED

Eliane RoestDaily Life, Social Media2 Comments

Hoe langer ik in Amsterdam (WEST) woon, hoe meer ik liefde voor deze stad ga voelen. Vooral de verandering der seizoenen zijn soms schaamteloos mooi. Ik volg dan ook graag mensen op Instagram die prachtige plaatjes van deze stad maken. Maar daarover in een ander blog meer.

Ook volg ik Instagrammers Amsterdam, die deze maand een supertoffe kleur challenge doen via Instagram. Het was slechts een kwestie van wachten tot mijn favoriete kleur voorbij kwam.

igersamsterdam-iga_red-elianeroest

De hoogste tijd om in actie te komen. Fijn dat mijn studiogenoot Daphne aanwezig was om “The Making Off” te kunnen maken.

makingoff-iga_red_igersamsterdam-elianeroest

En hier het eindresultaat ook terug te vinden op mijn instagram. Wederom een foto op onze werkplek het oude #Iederslandcollege, we maakten al vele foto’s onder die # op Instagram. In deze foto zie je mijn liefde voor rood, herfst & Instagram terug. Het bewijs is nu geleverd dat ik al mijn foto’s op Instagram zelf maak en gewoon met mijn Iphone.

elianeroest-instagram-iga_red-igersamsterdam

Als je je foto’s voorziet van de #igersamsterdam dan maak je ook kans om gefeatured te worden. Zoals de foto hieronder die ik van mijn dochter maakte. Maar vooral is Instagrammers Amsterdam leuk om te zien welke Instagrammers er nog meer actief zijn in Amsterdam.

elianeroest-instagram-igersamsterdam

2 Comments on “Instagram – IGA_RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *