Design event: De Invasie van Amsterdam

Eliane RoestDaily Life1 Comment

AAARRF 0 _ AAARRF XS_0

Net terug van De Brakke grond waar dit weekend De Invasie van Amsterdam plaats vindt.

De Invasie; het Antwerpse platform dat Belgische (en ook Nederlandse) ontwerpers vertegenwoordigd, is 2 dagen in Amsterdam. In De Brakke grond vind je een toffe expositie van toonaangevende ontwerpers en merken van Vlaamse bodem. 

Ik wilde al tijden een keer naar 1 van de events van De Invasie in België, maar het kwam er nooit van. Des te beter toen ik hoorde dat De Invasie 2 dagen naar Amsterdam zou komen. 3 Grote ruimtes vol prachtig design en ontwerp. Er waren een aantal ontwerpers die mij extra opvielen. Het event is nog tot vandaag 18.00 uur en ook morgen kan je nog terecht dus als je nog geen plannen hebt? Op naar De Invasie van Amsterdam. Op het plein voor de Brakke Grond kan je daarnaast terecht voor een HUPsaté, Brabantse Worstenbroodjes en wat Vlaamse lekkernijen.

debrakkegrond

Atelier Bonk

Stoere ontwerpen ontstaan uit de samenwerking tussen Strook en Intererror. Die aardappelstamper vond ik persoonlijk echt fantastisch. Mooie ontwerp van hout gecombineerd met metaal, praktisch product gegoten in een modern jasje.

atelierbonk-kapstok atelierbonk-patattenstamper

Ella de Vos – Textiel Design

Prachtige ontwerpen van kasjmier en mohair gemaakt op de breimachine.

elladevos

Kim Craenen

Mooie en grappige illustraties van Kim Craenen.

kim-craenen

Matthias Philips

Grappige illustraties en teksten van MatMatMat

matmat

Er waren nog prachtige tassen, sieraden van o.a. DV Jewellery, sjaals, een nieuwe pochet van pocketman en prachtige tafeltjes van ZAAG.

Wat mij misschien nog wel het meeste opviel is de presentatie. Ieder merk heeft zichtbaar de moeite genomen zich van zijn beste kant te laten zien. Dat maakt dat De Invasie zich onderscheidt van ieder ander event of markt. Op naar De Invasie dus, of like ze op FB om op de hoogte te blijven van future events!

 

One Comment on ““Design event: De Invasie van Amsterdam”

  1. Pingback: De Invasie van Amsterdam - Roest Haakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *