Begin je eigen moestuin | Albert Heijn

Eliane RoestDaily LifeLeave a Comment

Supermarkt actie

De supermarkten in Nederland staan bekend om de vele acties die ze starten om alle kopers massaal hun kant op te lonken. De ene actie wat succesvoller dan de ander. Ons huis ligt nog steeds vol met mini’s die fanatiek verzameld werden, maar vele acties zijn ook compleet aan mij voorbij gegaan. Ik kan dan ook oprecht en naar alle eerlijkheid vertellen dat ik er nog nooit voor om ben gefietst.

Mini Moestuin

Ik zal wel onder een steen gelegen hebben, zo verrast was ik toen de man des huizen thuiskwam met de “Begin je eigen moestuin” van de Albert Heijn. Wat een geweldig initiatief. En sinds ik ze in huis heb, nog maar 4 hoor, overspoelt Instagram, Twitter en Facebook van de foto’s van de mini moestuintjes.

En beter nog. Na afloop van de actie, zwerft er niet nog jarenlang plastic door je huis, hoef je niets weg te gooien waar niet meer mee gespeeld worden. Sterker nog, het resultaat eten we gewoon op!

Er zijn 20 soorten.

begin je eigen moestuin albert heijn

Geweldig

De kinderen leren hoe iets groeit, en alleen het water op de ondergrond gieten is al een feestje op zich. Hier staan ze opgesteld in de vensterbank te wachten tot we kunnen gaan verpotten. Gelukkig hebben we genoeg bakken op ons dakterras om de nodige aandacht daarna nog aan ze te kunnen geven. Wij kunnen alvast niet wachten tot we resultaat gaan zien, of sterker nog, tot we aan de broccoli, basilicum, prei en cherry tomaatje kunnen.

Nog even geduld aub.

Volg mij op InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

Meer blogs lezen over Daily Life

Ontvang maandelijks mijn nieuwsbrief met een gratis content kalender en social media tips.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *