Apptip: Giddy Fingers

Eliane RoestApps, Instagram, Social Media4 Comments

Jahoor, ik zag weer een paar grappige foto’s her en der voorbijkomen met een vreemd icoontje erin. In eerste instantie zag ik nog niet direct wat het nou was. Maar na wat zoekwerk ontdekte ik weer een nieuwe APP: Giddy Fingers. Tijd voor een blog over deze foto app.

Giddy Fingers is de app van Mara Goes die al 13K volgers op Instagram had, maar sinds het lanceren van haar app alleen maar aan het groeien is.

De app: een app vol grappige icoontjes om aan je foto toe te voegen. Waarna je de foto via jouw social media kanalen kan delen. In dit geval delen we hem via Instagram en voegen de #giddyfingersapp toe, want de leukste foto’s deelt Mara met haar volgers, een kans om je zelf in de picture te spelen.

apptip_giddy_fingers_instagram_homescreenapptip_giddy_fingers_instagram_menuapptip_giddy_fingers_instagram_emoticons

Zoals bij vrijwel elke app heb je op het homescreen de keuze om een foto te maken of een foto uit je “cameraroll” te kiezen.

In dit geval kiezen we voor een bestaande foto, op de volgende pagina kom je in een keuzemenu. Onderaan staan 7 thema’s waar je uit kan kiezen. Voornamelijk bekende emoticons met grappige afbeeldingen en/of teksten. De emoticons kan je in 5 kleuren aanpassen en groter en kleiner maken als ook draaien. Hier wat voorbeeldjes.

apptip_giddy_fingers_instagram_voorbeeld3apptip_giddy_fingers_instagram_voorbeeld2apptip_giddy_fingers_instagram_voorbeeld1

Voor meer inspiratie, kijk onder de #giddyfingers of #giddyfingersapp  of #giddyology en je vermaakt je de komende tijd prima.

Tegen de tijd dat je er op uit gekeken bent, meldt er zich altijd weer een nieuwe foto bewerkings app.

Giddy Fingers App is gratis te downloaden via de App store. Helaas momenteel nog niet beschikbaar voor Android, maar ze werken er aan.

***

InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

***

Meer blogs lezen over Instagram of Apps.

4 Comments on “Apptip: Giddy Fingers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *