Amsterdam: Amsterdams Spuitwater

Eliane RoestAmsterdam, Projecten1 Comment

amsterdams_spuitwater_fles

Als je mij op Instagram volgt, weet je dat ik vaste klant van mijn bijna buurman Ari aan de overtoom ben en hem zelfs zo nu en dan in de winkel heb geholpen. Een fantastische tweedehands winkel tot de nok toe gevuld met oude spullen. Meubels, kleding, speelgoed, design en sinds kort ook spuitwater.

Spuitwater? Ja! Amsterdams Spuitwater.

In prachtig oude glazen sifon flessen is Ari samen met 2 partners een nieuwe business begonnen in Amsterdams Spuitwater en bouwt zijn klantenkring langzaam uit. De Amsterdamse Spuitwaterfabriek is zelf ook in Amsterdam gevestigd. Afgelopen zomer zag hij dat in Hongarije iedereen aan het sodawater is, en was verbaast dat dit in Amsterdam nog niet leefde. Een goed moment om dit zelf te introduceren!

amsterdam_spuitwater_vintage_glazen_fles

Zijn eerste klant is niet de minste, Café Hoppe in de binnenstad van Amsterdam. Het Amsterdamse spuitwater is daar volledig in zijn element. De vintage look van de flessen passen perfect bij 1 van de oudste cafés in Amsterdam. Speciaal voor het Amsterdam Spuitwater werden er houten kratjes ontworpen met het logo erop.

Leuk om te weten, de oude flessen, voorzien van een nieuwe dop kunnen gerecycled worden (duurzaam) en zijn op ambachtelijke manier gebotteld, handwerk pur sang!

Geheel in stijl en helemaal van nu!

De klantenkring breidt zich momenteel al razendsnel uit en er is zelfs interesse vanuit diverse Europese hoofdsteden en ook de Waddeneilanden hebben zich al gemeld.

Maar eerst is het de hoogste tijd voor een officiële lancering in januari in je raadt het al Cafe Hoppe.

Lancering Amsterdams Spuitwater

28 januari 2015

17.00 uur Café Hoppe

In de tussentijd maakte ik een Facebook pagina en een Instagram account voor ze aan en zal ik de komende tijd De Nieuwe Amsterdamse Spuitwaterfabriek online promoten.

fbcover_amsterdams_spuitwater

 

Meer weten over Amsterdam Spuitwater? Bekijk snel de website van De Nieuwe Amsterdamse Spuitwaterfabriek. Of blijf op de hoogte via Facebook of Instagram .

Buy Local, Buy Small. Duurzaam en lekker!

One Comment on ““Amsterdam: Amsterdams Spuitwater”

  1. gonneke meijer

    Hallo eliane, via een artikel in de telegraaf kwam ik jou naam tegen. En bij je vader heb ik gezien wat een prachtige foto’s je maakt, heel leuk. Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *