Amsterthings: Beaver Bril

Eliane RoestAmsterdam1 Comment

Onlangs kwam ik ze tegen op Instagram, de mensen van Beaver Bril.

Handgemaakte houten zonnebrillen.

Nu is het geen geheim dat ik fan ben van zonnebrillen (zie hier & hier). Als die zonnebrillen vervolgens ook nog eens handgemaakt worden en uit Amsterdam komen, dan is dat meer dan een goede reden om er een blog aan te wijden.

Beaver Bril bestaat sinds 2013. De brillen worden welliswaar in Amsterdam ontworpen maar in Azië met de hand gemaakt. Ik ben persoonlijk fan van de onderstaande 2 modellen. Maar er zijn meer modellen in de collectie.

“The Kingpin”

beaver_bril_amsterdam_handgemaakte_houten_zonnebril

“The Oregon”

beaverbril_oregon_houten_zonnebrillen_amsterdam

Nu kopen we allemaal regelmatig online. Maar sommige artikelen moet ik gewoon eerst even bekijken, voelen en proberen. Ik vroeg de mannen van Beaver Bril waar ik in Amsterdam hun houten zonnebrillen kon passen.

De Beaver Bril is momenteel alleen online te kopen. Dit maken ze je wel erg makkelijk. Uitstekende retour service en je betaald geen verzendkosten naar NL en BE.

Goed nieuws.

Beaver Bril is vanaf 1 maart te koop bij Raw Materials aan de Rozengracht. Een van de shops waar ik tijdens de retail tour een bezoek aan bracht. Ik kan bijna niet wachten om 1 of 2 van deze mooie houten zonnebrillen aan mijn verzameling toe te voegen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De zonnebrillen van Beaver Bril zijn erg betaalbaar.

Ps

Momenteel is Beaver Bril druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe zomercollectie 2015 en ik heb mij laten vertellen dat er naast bamboo en hout een nieuw materiaal toegevoegd gaat worden, spannend!

Wordt vervolgd in maart.

___________________________________________

Volg mij op InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

Meer blogs lezen over Amsterdam.

One Comment on ““Amsterthings: Beaver Bril”

  1. Pingback: Amsterthings: Beaver Bril, een zonnebril van steen - Eliane Roest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *