Workshop Instagram voor webwinkeliers

Eliane RoestInstagram, Social MediaLeave a Comment

Webwinkeliers

Al een tijdje terug werd ik benaderd door de Webvedettes of het mij leuk leek een LIVE workshop Instagram voor webwinkeliers samen te organiseren. Natuurlijk!

De afgelopen jaren deed ik enorm veel ervaring op met Instagram (marketing) en ben ik verantwoordelijk voor de strategie en content van meerdere Instagram accounts. Daarnaast ben ik zelf ook fanatiek aanwezig op Instagram onder dit en dit account en blog ik met regelmaat over Instagram en deel ik handige tips.

live workshop instagram web vedettes eliane roest

Tone of Voice

Veel webwinkeliers hebben moeite de juiste tone of voice te vinden naar hun doelgroep toe. En wat deel je nou wel en wat deel je nou niet met je volgers en hoe zorg je ervoor dat het niet als één grote verkoop boodschap overkomt. Op deze en nog veel meer vragen, geven wij je in die workshop antwoord.

We laten je zien welke webshops het goed doen op Instagram, we nemen jouw account onder handen en leren je alle ins en outs van Instagram, tips & tricks maar ook wat handigheidjes op gebied van mobiele fotografie.

tips trick workshop instagram

Kortom

Als je de Live Workshop Instagram van WebVedettes ism Eliane Roest doet, leer je precies hoe Instagram werkt, hoe je jouw webwinkel op een goede manier in de spotlights kan zetten en hoe je, op een manier die past bij jou en je klant, meer kopers naar je webwinkel trekt.

De Live Workshop Instagram voor webwinkels vindt plaats op 28 maart 2015, in Amsterdam, en duurt 4 ½ uur. Inclusief lunch, huiswerk-opdracht vooraf en toegang tot de besloten WebVedettes at Work Facebook-groep, waar je door kunt praten met de andere cursisten.

Webvedettes

De Webvedettes posten volgende week meer informatie over de Live Workshop Instagram voor Webwinkels… dus hou hun, maar natuurlijk ook mijn site in de gaten voor meer nieuws!

______________________________________

Volg mij op InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

Meer blogs lezen over Social Media.

Ontvang maandelijks mijn nieuwsbrief met een gratis content kalender en social media tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published.