Instagram Expert | Social Media advies

Ik ben Eliane Roest en sinds 2013 werk ik als social media adviseur en Instagram expert. Dagelijks adviseer ik ondernemers, webshops en bedrijven over het verbeteren van hun digitale presentatie door middel van social media en in het bijzonder Instagram.

De aandacht hierin ligt voornamelijk op Instagram. Doordat ik zelf erg actief ben op Instagram met ruim 2oK volgers, heb ik deze community inmiddels goed leren kennen. Ik ken de sterke en zwakke punten op Instagram als geen ander.  Ik zie kansen voor bedrijven en ik link graag de juiste Instagrammers aan brands om op die manier het maximale uit een samenwerking te halen.

contact-elianeroest-social mediaSinds 2009 ben ik actief op social media en heb de nodige ervaring opgebouwd. Na voor diverse werkgevers actief te zijn geweest op gebied van projectcoördinatie en social media, besloot ik voor mijzelf te beginnen.

Merken waar ik mee heb gewerkt of nog voor werk: Pancakes Amsterdam,  A-FilmMamaMarketing, Vooges Strand,  MIK in West, en Servicepunt Kunst en Cultuur, Metropolitan Deli, Joline Jolink , Eva The Label, Keecie Bags en Artsen Zonder Grenzen

Voor Typhoon Hospitality werkte ik op freelance basis als social media adviseur aan accounts zoals de Foodhallen, Damrak Gin, The Butcher en velen anderen uit de Amsterdamse hospitality scene.

Momenteel werk ik part-time voor creatief bureau The Garderners o.a. aan Demak’UP en Holland Jersey en Fight Cancer.

Instagram Blogger

Benieuwd naar mijn dagelijks leven in Amsterdam? Lees mijn lifestyle blog Instagram Bloggers waar ik blog over de verhalen achter mijn foto’s op Instagram en mijn favoriete plekken in Amsterdam deel.

Volg mij via InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

 

Eliane Roest | Bonairestraat 5-III | 1058 XC Amsterdam | 06-41967505 | mail@elianeroest.nl

KVK: 59145498 | BTW:151076224BO2

 

Mijn huisstijl is ontworpen door brandings specialist: OCHER

Mijn website heb ik in samenwerking gemaakt met: Babette Zijlstra