Instagram inzetten voor je bedrijf. Hoe?

Eliane RoestInstagram, Social Media2 Comments

Een veelgestelde vraag blijft toch vaak.

Hoe kan ik Instagram goed inzetten voor mijn bedrijf?

Aangezien ik veel gebruik maak van Instagram (ook voor diverse opdrachtgevers) kom ik vaak goede en leuke voorbeelden tegen van hoe je Instagram in kan zetten. Dus ga ik eens in de zoveel tijd een voorbeeld met jullie delen. Dit kan een goed, slecht, opvallend of gewoon een leuk voorbeeld zijn.

Dat Instagram het perfecte medium is om een kijkje achter de schermen te geven, dat weten we wel. Maar  Nationale Opera en Ballet maakt daar heel slim gebruik van. Er werken meer dan 300 man bij Nationale Opera en Ballet, er is dus genoeg te zien achter de schermen.

Iedere week krijgt een andere medewerker de opdracht om foto’s achter de schermen te maken. Deze week Vincent Hoffman, corps de ballet. Het levert in dit geval een prachtig plaatje op, maar ook krijg je plekken te zien waar je als bezoeker niet zo snel zult komen. Omdat de medewerkers telkens afgewisseld worden, is het ook geen eenzijdig beeld wat je te zien krijgt. Echt een hele inventieve manier van Instagram inzetten.

eliane roest - instagram-voorbeeld-de week van- de nationale opera

#socialseats

Leuk om te zien dat ze Instagram ook inzetten voor een giveaway. Post een selfie met de #socialseats en je kan kaarten winnen voor een voorstelling.

selfie socialseats instagram

Weten hoe jij Instagram goed kan inzetten voor jouw bedrijf? Wil je wat simpele tips & tricks ontvangen om je op weg te helpen? Of heb je behoefte aan een profielscan, waarbij ik het gebruik van Instagram analyseer en je een strategie geef om er verder mee aan de slag te gaan. Mail me.

2 Comments on “Instagram inzetten voor je bedrijf. Hoe?”

  1. Pingback: Twitter Interview - Eliane Roest

  2. Pingback: Instawalk010 - Eliane Roest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *