Instagram inspiratie: Playpurse

Eliane RoestInstagram, Social MediaLeave a Comment

Inspiratie

Soms kom je accounts tegen die de moeite van het delen waard zijn. Zo ook het Instagram account van Playpurse. Je herkent ze vast nog wel, die jaren 70 portemonneetjes met kralen geborduurd. Sterker nog, ik heb er gewoon nog 1 hier liggen.

instagram_inspiratie_Playpurse_elianeroest

Branding

Hoe brand je een vintage product? Door de complete styling, presentatie in de vintage sfeer te houden en wat doen ze dat goed. Foto’s van vintage barbies, interieur, humor en zelfs make-up, go TWIGGY! En dat  doen ze ook nog eens zonder muffig te worden, want vintage kan soms toch een wat stoffig image hebben. Ik word blij van vrijwel iedere foto die ze plaatsen. Prachtige kleuren zonder schreeuwerig te zijn.

Instagram filters

Ze maken gebruik van heel veel verschillende filters waaronder Nashville, Mayfair en Lo-Fi en het stoort niet. Een heel erg goed voorbeeld van hoe je je branding goed kan door te trekken naar je Instagram account. Kijk maar eens op hun website.

instagram_inspiratie_playpurse

Content

Op hun Instagram account plaatsen ze een mooie mix van producfoto’s, kijkjes achter de schermen en sfeerfoto’s. Ze wisselen dit goed af en presenteren hun product in een telkens wisselende omgeving maar altijd goed gestyled in retro setting.

Following / Results

Sinds maart 2015 op Instagram en nu al bijna 1000 volgers, fijne Instagram inspiratie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.