Eliane Roest Instagram Expert

Actief sinds eind 2010 op Instagram en in de loop der jaren altijd actief gebleven. Qua onderwerpen regelmatig gewisseld tot ik uiteindelijk zelfs op Instagrams “Suggested User List” terecht kwam.

Instagram-Expert-Eliane-Roest

De kennis die ik als actief Instagrammer opgebouwd heb over de community, zet ik op dagelijkse basis in voor mijn werk als social media expert. Taken waar ik mij dagelijks mee bezig houd.

  • Content Creatie
  • Social media strategie
  • Social media campagnes
  • Social Analyse
  • Photoshoots

Door nauw verbonden te blijven met de community (o.a. door het bezoeken en organiseren van Instameets) krijg ik veel inkijk in wat er leeft in de community en die kennis zet ik voor de brands waar ik aan werk als Instagram expert. Inmiddels werk ik actief aan ruim 20 merken op zowel Facebook, Twitter als Instagram. En heb ik al vele bedrijven en ondernemers mogen adviseren over de voor- en nadelen van hun online aanwezigheid op social media.

instagram-social-media-eliane-roest

Zo nu en dan geef ik workshops en presentaties over het inzetten van Instagram als onderneming maar ook op gebied van mobiele fotografie.  Samen met de Webvedettes schreef ik een werkboek specifiek over het inzetten van Instagram voor webwinkeliers.

instagram presentatie eliane roest instagram expert

Op mijn blog Instagramblogger geef ik een kijkje in mijn dagelijks leven en mijn favoriete plekken. Zin in koffie? Ik hoor het graag!