influencer-marketing-expert-eliane-roest

Actief sinds eind 2010 op Instagram en in de loop der jaren altijd actief gebleven. Qua onderwerpen regelmatig gewisseld tot ik uiteindelijk zelfs op de “Suggested User List” van Instagram terecht kwam.

Instagram-Expert-Eliane-Roest

De kennis die ik als actieve Instagrammer opgebouwd heb over de community, zet ik op dagelijkse basis in voor mijn werk als social media en influencer marketing expert. Taken waar ik mij dagelijks mee bezig houd.

  • Content Creatie
  • Social media strategie
  • Social media campagnes
  • Social media Analyse
  • Matchmaking tussen influencers en merken
  • Influencer briefing
  • Briefing vertalen naar een creatief concept
  • Influencer campagne management
  • Content review

Ik heb een groot en sterk netwerk aan influencers. Door het bezoeken en organiseren van Instameets en een boel PR events waar ik zelf als content creator voor uitgenodigd word, onderhoud ik een persoonlijke band met mijn netwerk. Hierdoor heb ik een boel inkijk op wat er leeft in de community en die kennis zet ik om in insights voor de merken waar ik mee samenwerk.

instagram-social-media-eliane-roest

Zo nu en dan geef ik workshops en presentaties over het inzetten van Instagram of influencer marketing als onderneming maar bijvoorbeeld ook op gebied van mobiele fotografie.

instagram presentatie eliane roest instagram expert

Op mijn blog Instagrambloggers.nl geef ik een kijkje in mijn dagelijks leven en mijn favoriete plekken. Zin in koffie? Ik hoor het graag!