Gratis content kalender

Eliane RoestSocial MediaLeave a Comment

  • Loop jij op social media gebied altijd voor op de actualiteiten?
  • Verzin jij met alle potentiële “inhaak” dagen altijd ruim op tijd iets leuks?
  • Of ben jij misschien die persoon die op “blue monday” ‘s avonds laat nog iets leuks post, als iedereen als honderden inhakers heeft bedacht?

Er is een hele simpele oplossing, de content kalender.

Contentkalender

Een Contentkalender is een (jaar)overzicht van wanneer, welke content, voor wie, op welk medium eventueel wordt gepubliceerd. Daarnaast helpt een contentkalender het creatief en vooruit denken. Wat leeft er bij de doelgroep en hoe kun jij als ondernemer daar op inspelen?

content_kalender_februari_2015

Naast deze hoogtepunten, die je vaak vooraf in kunt plannen, kan je de content kalender ook gebruiken om je social media momenten van dag naar dag in te plannen.

Social Media inplannen

Op welke dagen en welk tijdstip is jouw doelgroep op welk social media kanaal te vinden? Meer weten? Neem dan vooral contact met mij op.

Gratis Content Kalender

In samenwerking met grafisch vormgeefster Daphne Holthuizen maakte ik een content kalender. Als je nu inschrijft voor mijn nieuwsbrief ontvang je die geheel gratis, overigens verstuur ik die nieuwsbrief maar een paar keer per jaar. Liever een content kalender voor het hele jaar en toegespitst op jouw bedrijf? Mail.

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief en om de content kalander gratis te ontvangen. Waarom een nieuwsbrief versturen? Dat lees je hier.

 

 newsletter

Volg mij op InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

Meer blogs lezen over Social Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.