Amsterthings: Vannut | Ballonkaart

Eliane RoestAmsterdamLeave a Comment

Vorige week kwam Linda (1 van mijn studiogenoten) binnen met een nieuw ontwerp wat zij had bedacht voor een kaart. Echt te gek! Een prachtig hand gestempelde kaart voorzien van een ballon als tong. Mooi ontworpen, hand gemaakt met een tikkie humor.

Wellicht een beetje ijdel dat ik mijzelf hier dan in denk terug te zien. Het mooiste misschien aan deze kaarten, is dat Linda ze zelf helemaal uitgesneden heeft tot stempels. Meerdere mooie grote houten blokken in lagen voor de details (zoals de wangetjes).

vannut_ballon_kaart_amsterthings

Het moge duidelijk zijn dat ik deze kaart niet ga opsturen. Maar alle komende verjaardagen van vrienden, familie en vage bekenden waar ik maar een postadres van heb, die krijgen er natuurlijk ook 1  opgestuurd. Er is ook een mannelijke versie van deze kaart en de ballonnen zijn er in verschillende kleuren. Helemaal leuk zou zijn als de man een bril zou hebben en er nog een kind versie met blonde piekharen erbij zou komen, dan is mijn gezin compleet.

Linda is druk bezig met het ontwerpen van een praktische tassenlijn en ontwerpt deze kaarten on the side onder de naam vannut. Je kan haar kennen als 1 van de dames achter het stationary merk Kadolab. Onder de naam Kadolab ontwerpen Linda en Daphne samen kaarten, notebooks en andere papier gerelateerde items.

Ik kon het niet laten om er een korte time lapse van te maken ;)

Een ballonkaart koop je hier. Linda’s website komt binnenkort hier online. Kadolab vind je hier.

——————————————————————-

Volg mij op InstagramTwitter | Facebook | Bloglovin

Meer blogs lezen over Amsterthings

Ontvang maandelijks mijn nieuwsbrief met een gratis content kalender en social media tips.

——————————————————————-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.